VÅRA TJÄNSTER

Tillgänglighet och pris i fokus.
KONTAKT

Hur kan vi hjälpa dig?

HandelsJuristerna är den flexibla och okomplicerade juristbyrån som strävar efter att göra juridiken lättillgänglig för såväl företag som privatpersoner. Vi erbjuder juridisk rådgivning inom samtliga rättsområden förutom skatterätt. Du kan läsa mer om våra rättsområden nedan.

Ibland kan det vara svårt att identifiera vilken slags juridisk hjälp man är i behov av. Därför erbjuder vi alltid ett första möte utan kostnad där vi kan diskutera och utvärdera vilket juridiskt stöd du potentiellt kan ha nytta av. Vi vet att alla klienter är unika, så vi arbetar vi alltid med klienten i fokus, för att hitta den bästa juridiska lösningen för just dig.

Våra jurister består av de mest framstående juriststudenterna på juristprogrammet på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Eftersom dem till lika stor del får betalt genom praktik och merit som av ekonomisk ersättning kan vi erbjuda våra tjänster till ett konkurrenskraftigt pris. 

Genom att vårt arbete löpande kvalitetsgranskas genom en intern kvalitetsgranskningsprocess kan vi säkerställa att alla våra ärenden upprätthåller en hög kvalitet.

Våra vanligaste tjänster

För företag

Upprättande av avtal
Avtalsgranskning
Kravbrev
Biträdande inför myndighet
Rådgivning kring GDPR, CSRD och övrig ny lagstiftning

För privatpersoner

Samboavtal
Testamente
Äktenskapsförord

Överklagan av myndighetsbeslut

Företags-abonnemang

Vi förstår de hinder och svårigheter som kan uppstå när man som företagare navigerar i det komplicerade juridiska landskapet. Med vårt företagsabonnemang får ni tillgång till tre timmars juridisk rådgivning i månaden till ett konkurrenskraftigt pris.

Konsult-      uthyrning

Vi skräddarsyr juridiska lösningar för företag genom noggrant utvalda konsulter som förstår branschens unika behov. Vårt mål är att leverera expertis och professionalism för att säkerställa framgång för våra klienter.  

Utbildnings-uppdrag

På HandelsJuristerna har vi över 10 års erfarenhet av att tillhandahålla både yrkeshögskolor och företag utbildningar i olika rättsområden. Oavsett om ni söker en komplett kurs för era studenter eller behöver öka er personals kompetens genom interna utbildningar, är vi här för att erbjuda skräddarsydda och högkvalitativa utbildningslösningar.

Med vår erfarenhet och expertis inom juridikens område kan ni lita på att ni får högkvalitativa utbildningar som uppfyller era behov och förväntningar. Vi är dedikerade till att leverera utbildningar av högsta standard och arbetar nära våra klienter för att säkerställa deras fulla tillfredsställelse.

[/et_pb_column]

Rättsområden.

ARBETSRÄTT

Hantera ingående och uppsägning av anställningar, medbestämmande och stridsåtgärder.

AVTALSRÄTT

Avtals- och offertmallar, agentavtal, samarbetsavtal, konsultavtal, licensavtal, överlåtelseavtal…

BOLAGSRÄTT

Reglera aktieägande, koncernstruktur och andra interna förhållanden.

ENTREPRENAD

Ska du bygga hus eller renovera din fasad?

FAMILJERÄTT

Äktenskapsförord, bodelning, arvskifte, testamente.

FASTIGHET & HYRESRÄTT

Köp, sälj, hyr ut eller stycka av.

FORDRINGSRÄTT

Få hjälp att kräva din motpart på betalning eller att bestrida fakturor.

FÖRSÄKRINGS- OCH SKADESTÅNDSRÄTT

Få hjälp vid försäkringsfall eller skadeståndsanspråk.

GDPR

Styr upp hanteringen av personuppgifter i ditt bolag.

IMMATERIALRÄTT

Skydda eller licenciera ditt varumärke, mönster eller upphovsrätt.

KONSUMENTRÄTT

Reklamera varor och annat.

ÖVRIGT

Behöver du juridisk rådgivning avseende något annat rättsområde? Tveka inte att höra av dig! HandelsJuristerna erbjuder juridisk rådgivning inom samtliga rättsområden förutom skatterätt. 

HANDELSJURISTERNA

Handelsjuristerna är en juristbyrå driven av juriststudenter från Handelshögskolan i Göteborg. Vår vision är att vara den flexibla och okomplicerade byrån som gör juridiken lättillgänglig för såväl företag som privatpersoner.

KONTAKTA OSS

E-post: info@handelsjuristerna.se

Telefon: 031 – 20 27 20 

Viktoriagatan 9, 411 25 Göteborg

 

FÖLJ OSS