IMMATERIALRÄTT

SKA DU REGISTRERA ETT VARUMÄRKE ELLER MÖNSTERSKYDDA DESIGNEN PÅ EN SKRIVBORDSLAMPA? LICENSIERA EN LÅT ELLER PATENTERA EN TEKNISK LÖSNING?

PROTECT WHAT’S YOURS

I vårt informationssamhälle har immaterialrätten fått en enormt viktig roll. Många företags hela verksamheter vilar på just immateriella egendomar – varumärken, domännamn, produktdesign och andra bärare av ett företags identitet har aldrig varit så viktigt som idag. Enorma resurser läggs ned på att bygga ett bolags identitet. Vikten av att skydda och förvalta dessa tillgångar kan därför inte överdrivas!

SKAFFA RÄTT SKYDD MED HANDELSJURISTERNA

Det kanske kan tyckas osannolikt att bli utsatt för varumärkesintrång eller andra immateriella bekymmer, men faktum är att detta är något som ökar. HandelsJuristerna hjälper dig att skydda dina immateriella tillgångar – exempelvis genom att registrera ditt varumärke.

HANDELSJURISTERNA

Handelsjuristerna är en affärsjuridisk byrå driven av juriststudenter från Handelshögskolan i Göteborg. Vår vision är att vara den flexibla och okomplicerade byrån som gör juridiken lättillgänglig för såväl företag som privatpersoner.

KONTAKTA OSS

E-post: info@handelsjuristerna.se

Telefon: 072 853 97 38 

Viktoriagatan 9, 411 25 Göteborg

 

FÖLJ OSS