FASTIGHETS- OCH HYRESRÄTT

SKA NI SÄLJA HUSET? HYRA UT LÄGENHETEN ELLER SOMMARHUSET? BEHÖVS DET ETT NYTT AVTAL FÖR LOKALHYRESGÄST?

KÖPA, SÄLJA ELLER HYRA UT?

Att köpa eller sälja fastighet är för många den största transaktionen man gör i livet. Det är därför väldigt viktigt att det går rätt till. Lika stor betydelse har hyra av villor, lägenheter, rum, mark och sommarhus. Alla dessa transaktioner sker med olika typer av avtal. Hos oss får du professionell hjälp i alla frågor som rör fastighets- och hyresrätt, både inför, under och efter en transaktion. Likaså bistår vi med rådgivning i bostadsrättsfrågor.

RÄTT AVTAL OCH RÅD TILL FAST PRIS

Oavsett om du behöver hjälp med att upprätta ett överlåtelseavtal av bostadsrätt, köpekontrakt avseende fastighet, hyresavtal eller utreda om det föreligger fel i fastighet så kan du vara säker på att du får professionell rådgivning till marknadens bästa (och fasta!) pris. Vi skickar alltid en offert innan vi påbörjar ett uppdrag så att du kan vara säker på vad det kommer att kosta.

HANDELSJURISTERNA

Handelsjuristerna är en affärsjuridisk byrå driven av juriststudenter från Handelshögskolan i Göteborg. Vår vision är att vara den flexibla och okomplicerade byrån som gör juridiken lättillgänglig för såväl företag som privatpersoner.

KONTAKTA OSS

E-post: info@handelsjuristerna.se

Telefon: 072 853 97 38 

Viktoriagatan 9, 411 25 Göteborg

 

FÖLJ OSS