BOLAGSRÄTT

BYGG DINA AFFÄRER PÅ EN STABIL GRUND

Det är något alldeles speciellt med människor som väljer att starta eget företag – att ta en idé som man tror på och göra allt för att förverkliga den. Sällan får man se något så inspirerande som just entreprenörer. Dessa människor har vi jobbat med i många sammanhang. En stor del av vad vi gör handlar nämligen om just det, startup-juridik! När man är i uppstartsfasen av ett nytt företag är juridik sällan något man har tid, lust eller råd att lägga energi på. Men faktum är att den juridiska grunden är oerhört viktig i ett bolag idag, till och med något av en konkurrensförutsättning.

TRYGGHET INFÖR FRAMTIDEN

Att bygga upp ett företag har många likheter med att bygga hus. Är grunden svag eller obefintlig så rasar huset! Därför är vi den fexibla, passionerade och prisvärda byrån för dig som vill fokusera fullt på “husbygget” från dag ett men samtidigt kunna sova gott på natten, utan att det behöver kosta skjortan. Hos oss får du också alltid fastpris – alla uppdrag utförs enligt offert så att du vet precis vad det kommer att kosta innan vi utför ett uppdrag.

Case: NA-KD FASHION

HandelsJuristerna bistod mig med hjälp vid uppstarten av mitt nya stora projekt. Jag imponerades av deras prestation och jag skulle rekommendera samtliga företag i en uppstartsprocess att anlita HandelsJuristerna.
JARNO VANHATAPIO

GRUNDARE, NELLY.COM & NA-KD FASHION

DAGS FÖR ETT AKTIEÄGARAVTAL? AVTALSMALLAR FÖR UNDERLEVERANTÖRER? BILDA DOTTERBOLAG?

VISION

HandelsJuristerna är den flexibla och okomplicerade byrån. Vi gör juridiken lättillgänglig för såväl företag som privatpersoner.

w

KONTAKT

HHGS HandelsJuristerna AB
Viktoriagatan 9, 411 24 Göteborg
072 853 97 38 info@handelsjuristerna.se