JObba hos oss!

Om handelsjuristerna

Vi är en affärsjuridisk byrå helt driven av juriststudenter från Handelshögskolan. HandelsJuristerna är ett aktiebolag som ägs av HHGS, Handelshögskolan i Göteborgs Studentkår. Våra klienter är bolag i alla branscher från de minsta till några av Sveriges absolut största, samt privatpersoner.

Det perfekta komplementet till juristutbildningen

Hos oss blir du en erfaren jurist redan under studietiden. Du kommer att få utföra en rad uppdrag inom affärsjuridikens alla områden med fullt ansvar för egna klienter, och lära dig helt nya saker som utbildningen inte kan erbjuda.

Att jobba hos oss

Rivstarta din juristkarriär redan under studietiden på HandelsJuristerna.

jurister

timmar i veckan

%

språngbräda till yrkeslivet

praktisk erfarenhet

regelbundna möten med Sveriges ledande advokatbyråer

i

attraktiv merit på CV't

Några tidigare konsulter

Två alumner berättar om tiden hos oss och om vad de gör idag.

Nyckelerfarenheterna var att få möjligheten att praktiskt växa i sitt affärsmannaskap på det sätt att som VD kunna ta en struktur och affärsidé till verklighet. Jag fick en djupare förståelse för allt omkring verksamheten som att hantera, driva och inspirera ett team av människor, men även att få arbeta med juridiken praktiskt. Det kan vara allt ifrån övergripande affärsmässiga fråge-ställningar för större bolag till mindre och detaljrika problem-ställningar.  Idag  jobbar jag som managementkonsult hos Fortos Management Consulting AB, vilket innebär att jag arbetar med affärsmässig rådgivning mot näringslivet. Det skiljer sig från juridisk rådgivning på det sätt att man ser till alla delar av verksamheten men givetvis kan specialisera sig när det krävs. 

OLA BERNHARDTZ

Managementkonsult, Polestar Performance AB

HandelsJuristerna var startskottet på en utmanande och lärorik resa som gav god inblick i juridiken, klientarbete och försäljning. Som en del av HandelsJuristerna får man tillgång till exklusiva utbildningar såsom föreläsningar internt och seminarier hos byråer samt företag vilket dels ger utökade kunskaper, dels generar ett stort kontaktnät. Mina två år inom verksamheten har kommit att betyda mycket för mig och förutom att det var en väldigt rolig tid som gav många skratt och vänner har det bidragit till en större förståelse för riskbedömningar, klientarbete och vetskapen att man klarar mycket mer än vad man tror. Idag arbetar jag som biträdande jurist hos Setterwalls Advokatbyrå i deras M&A avdelning samt inom offentlig upphandling.

JOHANNA HAMREFÄLT

Associate, Setterwalls Advokatbyrå

SpontanANSÖK IDAG

Skicka ditt CV, personliga brev och betyg Till:

rekrytering@handelsjuristerna.se

OM OSS

Om oss

Karriär

Medarbetare

w

KONTAKT

HHGS HandelsJuristerna AB
Viktoriagatan 9, 411 24 Göteborg
072 853 97 38 info@handelsjuristerna.se