lediga tjänster

Här publicerar vi våra lediga tjänster. Håll utkik på våra sociala medier för att ta del av uppdatering kring nya tjänster!

MARKNADSANSVARIG

Är du en student som vill knyta värdefulla kontanter inför framtiden? Önskar du vara med och leda en växande juridisk konsultbyrå? Har du intresse för marknadsföring och grafisk design? Sök då tjänsten som Marknadsansvarig på HandelsJuristerna! 

FÖRSÄLJNINGSANSVARIG

Studerar du till jurist och är intresserad av att driva försäljningsfrågor på en studentdriven juridisk byrå? Då kan rollen som försälningsansvarig vara något för dig!

JURIDISK KONSULT

Har du läst två terminer på juristprogrammet och vill skaffa meriterande juridisk arbetslivserfarenhet redan som juriststudent och ingå i en härlig gemenskap?  HandelsJuristerna söker ständigt efter nya juridiska konsulter. Tveka inte att spontansöka tjänsten som juridisk konsult hos HandelsJuristerna!

HANDELSJURISTERNA

Handelsjuristerna är en affärsjuridisk byrå driven av juriststudenter från Handelshögskolan i Göteborg. Vår vision är att vara den flexibla och okomplicerade byrån som gör juridiken lättillgänglig för såväl företag som privatpersoner.

KONTAKTA OSS

E-post: info@handelsjuristerna.se

Telefon: 072 853 97 38 

Viktoriagatan 9, 411 25 Göteborg

 

FÖLJ OSS