lediga tjänster

Här publicerar vi våra lediga tjänster. Håll utkik på våra sociala medier för att ta del av uppdatering kring nya tjänster!

VD

Motiveras du av att ta ansvar och är duktig på att skapa engagemang? Vill du leda en växande juridisk konsultbyrå för verksamhetsåret 2022? Sök då tjänsten som VD på HandelsJuristerna!

VICE VD

Är du juriststudent som vill knyta värdefulla kontakter inför framtiden? Önskar du vara med och leda en växande juridisk konsultbyrå? Har du intresse för ledarskap och organisations-utveckling? Sök då tjänsten som vice VD på HandelsJuristerna!

JURIDISK KONSULT

Vill du skaffa meriterande juridisk arbetslivserfarenhet redan som juriststudent och ingå i en härlig gemenskap? Handelsjuristerna söker nu juridiska konsulter med uppstart i oktober! 

FÖRSÄLJNINGSANSVARIG

Studerar du på juristprogrammet och har erfarenhet av försäljning? Eller studerar du account management, service eller någon annan försäljningsinriktad utbildning? Söker du en spännande utmaning där du får möjlighet att testa dina färdigheter? Då är du kanske HandelsJuristernas nya försäljningsansvarig!

HANDELSJURISTERNA

Handelsjuristerna är en affärsjuridisk byrå driven av juriststudenter från Handelshögskolan i Göteborg. Vår vision är att vara den flexibla och okomplicerade byrån som gör juridiken lättillgänglig för såväl företag som privatpersoner.

KONTAKTA OSS

E-post: info@handelsjuristerna.se

Telefon: 072 853 97 38 

Viktoriagatan 9, 411 25 Göteborg

 

FÖLJ OSS