lediga tjänster

Här publicerar vi våra lediga tjänster. Håll utkik på våra sociala medier för att ta del av uppdatering kring nya tjänster!

VICE VD

Är du juriststudent som vill knyta värdefulla kontakter inför framtiden? Önskar du vara med och leda en växande juridisk konsultbyrå? Har du intresse för ledarskap och organisations-utveckling? Sök då tjänsten som vice VD på HandelsJuristerna!

FÖRSÄLJNINGSANSVARIG

Studerar du på juristprogrammet och har erfarenhet av försäljning? Eller studerar du account management, service management eller någon annan försäljningsinriktad utbildning? Söker du en spännande utmaning där du får möjlighet att testa dina färdigheter? Då är du kanske HandelsJuristernas nya försäljningsansvariga!

LEDIGA TJÄNSTER

Vi på Handelsjuristerna vill ständigt växa och söker löpande efter konsulter med ett brinnande intresse för juridik. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om oss eller tjänsten som Juridisk Konsult eller skicka en spontanansökan med CV, personligt brev samt betyg.

HANDELSJURISTERNA

Handelsjuristerna är en affärsjuridisk byrå driven av juriststudenter från Handelshögskolan i Göteborg. Vår vision är att vara den flexibla och okomplicerade byrån som gör juridiken lättillgänglig för såväl företag som privatpersoner.

KONTAKTA OSS

E-post: info@handelsjuristerna.se

Telefon: 072 853 97 38 

Viktoriagatan 9, 411 24 Göteborg

 

FÖLJ OSS