ÄR DU en av våra juridiska konsulter ?

Handelsjuristerna söker ständigt efter drivna och engagerade juriststudenter som är nyfikna på att omsätta sina teoretiska kunskaper i praktiken. Ta chansen och skicka in en spontanansökan!

OM OSS

HandelsJuristerna är en studentdriven juridisk byrå som erbjuder juridisk rådgivning åt företag och privatpersoner. Tack var engagerade och ambitiösa juriststudenter har verksamheten etablerat sig som en kompetent och lättillgänglig aktör på den juridiska marknaden. Vårt kontor ligger i centrala Vasastan, ett stenkast från Handelshögskolan. HandelsJuristerna står inför en lovande framtid och söker Dig som vill växa tillsammans med verksamheten!

TJÄNSTEN

I arbetet som Juridisk Konsult är du delaktig i hela processen – från första kundkontakt till det praktiska genomförandet. Det dagliga arbetet består bland annat i mötesbokning via telefon, klientmöten, utbildningsuppdrag och arbete med juridik i praktiken. Du får chansen att arbeta med allt från testamenten till aktieägaravtal och GDPR. Varje arbetsvecka består av 8 arbetstimmar enligt ett flexibelt schema där du får frihet att bestämma hur du vill förlägga din arbetstid och vilken typ av uppdrag du arbetar med. Det finns goda möjligheter att nyttja kontorets fysiska lokaler till både jobb och studier eller en lunch ihop med kollegorna. Tillsammans med andra konsulter ingår du i ett team som finns till för att hjälpa dig utföra arbetet och bygga gemensam kompetens. 

 

VAD ERBJUDER VI?

Som Juridisk Konsult har du tillgång till verksamhetens breda affärsjuridiska nätverk.
HandelsJuristerna har ett nära samarbete med diverse större advokatfirmor, både i ett nätverks- och i ett utbildningssyfte. Du får lära känna juriststudenter från andra årskurser dels under arbetet men även på de sociala aktiviteter som företaget anordnar. Vidare kan HandelsJuristerna erbjuda interna utvecklingsmöjligheter inom företaget för den som är motiverad. De konsulter som arbetar aktivt hos oss går vidare till att bli Seniora konsulter, Teamledare och medlemmar av ledningsgruppen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är genuint intresserad av juridik och som vill utvecklas till en framgångsrik rådgivare. I jobbet ingår löpande kontakt med våra klienter och det är därför av stor vikt att du har förmåga att bygga relationer och är förtroendeingivande. I försäljningen av våra tjänster övertygar du representanter från företag om att just HandelsJuristerna har vad som krävs för att utföra uppdraget. Du använder dina juridiska förkunskaper och problemlösningsförmåga för att möta klienternas behov. Jobbet pågår samtidigt som du studerar på juristprogrammet, därför förväntar vi oss att du noga planerar dina studier så att du är tillgänglig för uppdrag. Under hela din anställningstid är du hängiven till både din personliga utveckling och bolagets genom att ta dig an dina arbetsuppgifter med omsorg. 

 

Det är ett krav att du:

  • Är juriststudent vid Göteborgs universitet och har läst klart termin 2.
  • Har mycket goda skriftliga och muntliga kunskaper i Svenska.
  •  Har goda skriftliga och muntliga kunskaper i Engelska. 

 

Vi ser det som meriterande om du:

  • Har erfarenhet av service, administration eller försäljningsarbete.
  • Har goda betyg från juristutbildningen.

 

 

 

 

Omfattning: 8 timmar/vecka.

Ersättning: Provision baserad på avslutade projekt.

 

Skicka din ansökan till…

rekrytering@handelsjuristerna.se

Bifoga CV, Motiverande brev och Betyg

 

Vid frågor om tjänsten:

Gappe Törnqvist – Vice VD

gappe.tornqvist@handelsjuristerna.se

 

SKICKA ANSÖKAN TILL:
rekrytering@handelsjuristerna.se

Bifoga CV, Motiverande brev och Betyg.

VID FRÅGOR OM TJÄNSTEN:

Gappe Törnqvist – Vice VD

gappe.tornqvist@handelsjuristerna.se

HANDELSJURISTERNA

Handelsjuristerna är en affärsjuridisk byrå driven av juriststudenter från Handelshögskolan i Göteborg. Vår vision är att vara den flexibla och okomplicerade byrån som gör juridiken lättillgänglig för såväl företag som privatpersoner.

KONTAKTA OSS

E-post: info@handelsjuristerna.se

Telefon: 072 853 97 38 

Viktoriagatan 9, 411 25 Göteborg

 

FÖLJ OSS