HANDELSJURISTERNA SÖKER HR-STUDENT TILL ROLLEN SOM PERSONALANSVARIG

Studerar du personalvetenskap eller annan personalinriktad utbildning? Vill du få praktisk HR-erfarenhet som personalansvarig på ett studentdrivet bolag? Då är kanske detta rätt utmaning för dig!

OM OSS

HHGS HandelsJuristerna är en studentdriven juristbyrå som erbjuder juridisk rådgivning åt företag och privatpersoner. Vi utmärker oss som en professionell arbetsplats med stor intern gemenskap. I bolaget ingår juridiska konsulter, teamledare och en ledningsgrupp som alla delar ambitionen att skaffa arbetserfarenheter som förberedelse för ett arbetsliv efter examen. Utöver praktiska arbetsmöjligheter ger HandelsJuristerna tillgång till ett växande nätverk med studenter och potentiella arbetsgivare. Varje år gör vi flera företagsbesök tillsammans och samarbetar med andra bolag inom HHGS koncernen. 

TJÄNSTEN

Som personalansvarig ges du stora möjligheter att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken då du ansvarar för strategiska och operativa personalfrågor i verksamheten. I ditt arbete kommer du att fokusera på att utveckla arbetsmiljörutinerna, rekrytera och introducera nya medarbetare samt stötta arbetsledare i frågor om motivation, möteskultur och kompetensutveckling. Utöver detta är du också en viktig del av HandelsJuristernas härliga ledningsgrupp som samarbetar för att driva bolaget framåt. Du får därigenom möjlighet att bidra till organisationens strategiska utveckling. Det finns även utrymme för att ta egna initiativ och påverka tjänstens innehåll innan du går vidare i arbetslivet. 

Tjänsten kommer att inledas med en överlämningsperiod där nuvarande personalansvarig hjälper dig att komma in i arbetet innan ansvaret lämnas över till dig. 

VEM ÄR DU?

HandelsJuristerna söker dig som studerar personalvetenskap eller annan personalinriktad utbildning. Du ska ha minst två terminer kvar på din utbildning. Som person är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och kan förmedla budskap, då en stor del av arbetet går ut på att kommunicera med anställda inom bolaget och koncernen. I dina strategiska uppgifter tar du ansvar för hela verksamheten och vi ser därför gärna att du är målinriktad och har en god helhetssyn. 

Det är meriterande om du har läst kurser i rekrytering, hälsoarbete och/eller lärandeteori. Det är även meriterande om du har erfarenhet av någon form av institutionella samtal (t ex intervjuer eller medarbetarsamtal), men det är inget krav. Viktigare är det att du har ett intresse och en nyfikenhet kring detta och vill testa på arbetet i praktiken. 

 

Sista ansökningsdatum: 17 april, men skicka din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Omfattning: Deltid ca 10 timmar/ vecka, flexibla timmar.

Ersättning: Ingen fast lön, men möjlighet till bonus baserad på bolagets vinst vid årsslut.

 

SKICKA ANSÖKAN TILL:

rekrytering@handelsjuristerna.se

Bifoga CV och Motiverande brev.

VID FRÅGOR OM TJÄNSTEN:

Pernilla Jansson – Personalansvarig

pernilla.jansson@handelsjuristerna.se

HANDELSJURISTERNA

Handelsjuristerna är en affärsjuridisk byrå driven av juriststudenter från Handelshögskolan i Göteborg. Vår vision är att vara den flexibla och okomplicerade byrån som gör juridiken lättillgänglig för såväl företag som privatpersoner.

KONTAKTA OSS

E-post: info@handelsjuristerna.se

Telefon: 072 853 97 38 

Viktoriagatan 9, 411 24 Göteborg

 

FÖLJ OSS