HUR ÄR DET ATT ARBETA SOM TEAMLEADER HOS OSS?

Vi har intervjuat vår teamleader William och ställt några frågor kring hur det är att arbeta som teamleader hos oss. William läser sin fjärde termin på juristprogrammet. Just nu läser han processrätt vilket ger en fördjupad förståelse för rättsystem Sverige.  

VAD ÄR DET BÄSTA MED ATT JOBBA PÅ HANDELSJURISTERNA?
Det är att man får lära sig så otroligt mycket. Jag skulle omöjligen kunna lära mig så mycket på egen hand, som jag har lärt mig på HandelsJuristenra. Detta beror på alla erfarna kollegor som alltid ställer upp och mer än gärna delar med sig av sin kunskap.

VAD ÄR DET ROLIGASTE/ MEST LÄRORIKA UPPDRAG DU ARBETAT MED?
De roligaste uppdragen är alltid de när man bygger en stark relation med klienten. Dessutom är det väldigt roligt och lärorikt att ta på sig uppdrag som till en början kan kännas som en stor utmaning.

 

VAD ÄR DET VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ I ROLLEN SOM TEAMLEADER?
Jag tror det är väldigt viktigt att alltid påminna sig själv att alla människor fungerar olika. Särskilt viktigt blir det för att få alla att kunna visa sin fulla potential.

VAD KOMMER DU ATT TA MED DIG FRÅN TIDEN SOM TEAMLEADER PÅ HANDELSJURISTERNA?
Att nästan alla problem går att förebygga med en god kommunikation. Ett projekt faller aldrig på grund av för mycket kommunikation. Dessutom är det viktigt att komma ihåg att kommunikation bygger lika mycket på att dela med sig som att ta in.

 

Tack för mig!

 

Psst… 

… du vet väl att HandelsJuristerna är den flexibla och okomplicerade byrån som gör juridiken lättillgänglig för såväl företag som privatpersoner? Några av våra vanligaste tjänster är avtalsgranskning, varumärkesregistrering, integritetspolicy och aktieägaravtal. Eftersom våra konsulter till lika stor del får betalt genom praktik och merit som av ekonomisk ersättning kan vi erbjuda våra tjänster till en bråkdel av vad en advokat kostar. Marknadens bästa pris helt enkelt.

HANDELSJURISTERNA

Handelsjuristerna är en affärsjuridisk byrå driven av juriststudenter från Handelshögskolan i Göteborg. Vår vision är att vara den flexibla och okomplicerade byrån som gör juridiken lättillgänglig för såväl företag som privatpersoner.

KONTAKTA OSS

E-post: info@handelsjuristerna.se

Telefon: 072 853 97 38

Viktoriagatan 9, 411 25 Göteborg

 

FÖLJ OSS