HUR ÄR DET ATT ARBETA SOM TEAMLEADER HOS OSS?
Vi har intervjuat vår teamleader Ida Zackariasson och ställt några frågor kring hur det är att arbeta som teamleader hos oss. Zakcariasson läser sin fjärde termin på juristprogrammet. Just nu läser hon skatterätt vilket ger en fördjupad förståelse för rättsystem Sverige.  

VAD ÄR DET BÄSTA MED ATT JOBBA PÅ HANDELSJURISTERNA? Det bästa med att jobba på HandelsJuristerna måste vara att få arbeta mot klienter. Att hjälpa våra klienter och komma fram till en så bra lösning som möjligt är otroligt lärorikt. Att få jobba tillsammans med drivna och duktiga kollegor är också jättekul.

VAD ÄR DET ROLIGASTE/ MEST LÄRORIKA UPPDRAG DU ARBETAT MED? Det roligaste och mest lärorika uppdraget jag arbetat med måste vara något utav mina utbildningsuppdrag. Att få lära ut juridik är jättespännande samtidigt som man lär sig otroligt mycket.

  VAD ÄR DET VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ I ROLLEN SOM TEAMLEADER? Det är viktigt att bygga ett team med en god sammanhållning och laganda, jag vill ockås att vi ska kunna ha roligt tillsammans. Våra konsulter ska känna sig trygga och våga ställa frågor, det är därför centralt med en arbetsmiljö där det är högt i tak. VAD KOMMER DU ATT TA MED DIG FRÅN TIDEN SOM TEAMLEADER PÅ HANDELSJURISTERNA?Jag kommer ta med mig hur viktigt det är att alla på en arbetsplats trivs och känner teamkänsla. På så sätt blir det lättare att bygga relationer med varandra vilket leder till en roligare och mer trivsam arbetsplats. Detta är enligt mig grunden för att alla ska kunna prestera sitt bästa vilket återspegals i det arbete vi uträttar för klient.  Tack för mig! – Ida Zackariasson Maj 2022     Psst…  … du vet väl att HandelsJuristerna är den flexibla och okomplicerade byrån som gör juridiken lättillgänglig för såväl företag som privatpersoner? Några av våra vanligaste tjänster är avtalsgranskning, varumärkesregistrering, integritetspolicy och aktieägaravtal. Eftersom våra konsulter till lika stor del får betalt genom praktik och merit som av ekonomisk ersättning kan vi erbjuda våra tjänster till en bråkdel av vad en advokat kostar. Marknadens bästa pris helt enkelt. Klicka här nedan för att läsa mer om vilka tjänster vi erbjuder:

HANDELSJURISTERNA

Handelsjuristerna är en affärsjuridisk byrå driven av juriststudenter från Handelshögskolan i Göteborg. Vår vision är att vara den flexibla och okomplicerade byrån som gör juridiken lättillgänglig för såväl företag som privatpersoner.

KONTAKTA OSS

E-post: info@handelsjuristerna.se Telefon: 072 853 97 38 Viktoriagatan 9, 411 25 Göteborg  

FÖLJ OSS