sök tjänsten som Ekonomiansvarig!

Studerar du ekonomi? Söker du en spännande utmaning där du får möjlighet att testa dina färdigheter? Då är du kanske HandelsJuristernas nya ekonomiansvariga!

Om oss

HHGS HandelsJuristerna är en studentdriven juridisk byrå som erbjuder juridisk rådgivning åt företag och privatpersoner. Tack vare engagerade och ambitiösa juriststudenter har verksamheten etablerat sig som en kvalitetsmedveten och prestigelös aktör på den juridiska marknaden. Ett stenkast från Handelshögskolan i centrala Vasastan befinner sig vårt kontor. HandelsJuristerna står inför en lovande framtid och söker nu dig som vill växa med verksamheten!

HandelsJuristerna är Sveriges största studentdrivna juristbyrå med fokus på att tillgängliggöra juridiska tjänster av hög kvalitet för både företag och privatpersoner. Arbetet är möjligt att bedriva tack vare studenter som lägger tid och engagemang på sina uppdrag vid sidan om studierna. I utbyte tar dessa emot värdefulla arbetserfarenheter och kontaktnätverk som utgör grunden för resten av ett nytt arbetsliv.

Tjänsten

Rollen som ekonomiansvarig är en bred och verksamhetsnära roll med helhetsansvar för lön och ekonomi.  I arbetet kommer du att säkerställa att bolaget följer ekonomiska rutiner med struktur och kvalitet. Du rapporterar direkt till VD och styrelse samt stöttar ledningsgruppen med ekonomiska frågor. I jobbet ingår också en hel del kund- och leverantörskontakt.

Arbetsuppgifter:

  • Redovisning och rapportering i tid,
  • Löpande bokföring, årsbokslut och deklaration,
  • Ansvar för ekonomiska transaktioner och fakturering,
  • Budgetering och uppföljning och
  • Utbetalning av löner.

Vem är du?

För att trivas och lyckas med ditt uppdrag behöver du kunna jobba självständigt, strukturerat och resultatinriktat. Du förväntas arbeta upp till 10 timmar i veckan vid sidan om studierna vilket också kräver tidsmässiga förutsättningar utefter ditt veckoschema. Vidare ser vi att du är en problemlösare då det i arbetet ingår kontinuerlig analys av den ekonomiska utvecklingen och självständiga beslut rörande bolagets ekonomi. I kontakten med klienter och leverantörer kommunicerar du obehindrat både i tal och skrift.

 

Det är ett krav att du…

– Genomgår högskole- eller universitetsutbildning 

– Har goda språkkunskaper i Svenska

 

Det är meriterande om du…

– Erfarenhet av ekonomisk redovisning eller studerar på utbildningsprogram med inriktning mot redovisning/ekonomistyrning

– Har kunskaper i Fortnox

– Har engagerat dig i ledning- eller styrelsearbete 

 

Omfattning: Deltid ca 10 timmar/ vecka. 

Ersättning: Ingen fast lön, men möjlighet till bonus baserad på bolagets vinst vid årsslut.

Ansökan: Skicka ditt CV och ett kort motivationsbrev till: rekrytering@handelsjuristerna.se

Vid frågor om tjänsten:

Tilde Nilsson, Personalansvarig
tilde.nilsson@handelsjuristerna.se

SKICKA ANSÖKAN TILL:
rekrytering@handelsjuristerna.se

Bifoga CV, Personligt brev och Betyg.

VID FRÅGOR OM TJÄNSTEN:

Tilde Nilsson, Personalansvarig
tilde.nilsson@handelsjuristerna.se

 

HANDELSJURISTERNA

Handelsjuristerna är en affärsjuridisk byrå driven av juriststudenter från Handelshögskolan i Göteborg. Vår vision är att vara den flexibla och okomplicerade byrån som gör juridiken lättillgänglig för såväl företag som privatpersoner.

KONTAKTA OSS

E-post: info@handelsjuristerna.se

Telefon: 072 853 97 38

Viktoriagatan 9, 411 24 Göteborg

FÖLJ OSS