HUR ÄR DET ATT ARBETA SOM TEAMLEADER HOS OSS?

Vi har intervjuat vår teamleader Malin och ställt några frågor kring hur det är att arbeta som teamleader hos oss. Malin läser sin åttonde termin på juristprogrammet. Just nu läser hon fördjupningskursen Comparative Legal History vilket ger en fördjupad förståelse för rättsystem Sverige och i hela världen.  

VAD ÄR DET BÄSTA MED ATT JOBBA PÅ HANDELSJURISTERNA?
Det måste få bli en kombination av att få jobba med så drivna och duktiga kollegor och såklart klientarbetet. Att tillsammans komma fram till en så bra lösning som möjligt och underlätta klienternas vardag är otroligt givande.

VAD ÄR DET ROLIGASTE/ MEST LÄRORIKA UPPDRAG DU ARBETAT MED?
Det mest lärorika uppdraget var även det första uppdraget jag arbetade med, vilket jag också var projektledare för. Jag arbetade tillsammans med en mycket erfaren juridisk konsult som hade jobbat hos oss länge och hon tog sig verkligen tiden att visa mig hur allt fungerar och stöttade mig genom hela arbetsgången. Det roligaste uppdraget är för mig alltid det jag sitter och arbetar på för tillfället!

VAD ÄR DET VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ I ROLLEN SOM TEAMLEADER?
Det är viktigt att bygga ett prestigelöst team med en fin sammanhållning, jag vill att konsulterna ska känna sig trygga med att ställa frågor och att vi ska ha roligt när vi får tillämpa våra juridiska kunskaper från utbildningen i praktiken.

VAD KOMMER DU ATT TA MED DIG FRÅN TIDEN SOM TEAMLEADER PÅ HANDELSJURISTERNA?
Jag kommer ta med mig hur viktigt det är med relationer och kommunikation med såväl konsulter som klienter. Kommunicerar man tydligt så blir det lättare att bygga relationer och då får alla de bästa förutsättningarna för att verkligen kunna prestera sitt bästa. Det är svårt att slå känslan efter ett gott samarbete och ett avslutat uppdrag med en nöjd klient.

HANDELSJURISTERNA

Handelsjuristerna är en affärsjuridisk byrå driven av juriststudenter från Handelshögskolan i Göteborg. Vår vision är att vara den flexibla och okomplicerade byrån som gör juridiken lättillgänglig för såväl företag som privatpersoner.

KONTAKTA OSS

E-post: info@handelsjuristerna.se

Telefon: 072 853 97 38

Viktoriagatan 9, 411 25 Göteborg

 

FÖLJ OSS