WILLIAM BACKGÅRD BERÄTTAR OM ROLLEN SOM VD PÅ HANDELSJURISTERNA

jan 16, 2024

Vi har intervjuat William Backgård, VD för HandelsJuristerna verksamhetsåret 2023, om hur det är att arbeta som VD hos oss

Vi har intervjuat William Backgård, VD för HandelsJuristerna verksamhetsåret 2023, om hur det är att arbeta som VD hos oss

Vad gör du i din roll som VD?
I min roll som VD är det avgörande för mig att HandelsJuristerna styrs mot våra mål. Jag vill att mina anställda känner att deras arbete är meningsfullt och att det finns möjligheter för dem att utvecklas.

Hur mycket jobbar du?
I min roll som VD arbetar jag i genomsnitt 20 timmar per vecka, även om arbetstiden kan variera. Vissa veckor jobbar jag färre timmar medan det under andra kan bli mer intensivt. Tack vare flexibiliteten i mitt schema kan jag anpassa arbetstiden så att det går ihop med mina studier.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Det bästa med mitt jobb är känslan av att förena alla i ett gemensamt engagemang mot våra mål och när varje individ känner att de gör en skillnad. Jag är också väldigt tacksam för denna möjlighet. Den har låtit mig växa och utvecklas på sätt jag inte förväntat mig.

Vad kommer du att ta med dig från din tid som VD på HandelsJuristerna?
Från min tid som VD på HandelsJuristerna har jag lärt mig att aldrig underskatta värdet av att samarbeta med andra. Det centrala jag tar med mig är betydelsen av att både erbjuda och söka hjälp av andra när det behövs.

WILLIAM BACKGÅRD, 2023

HANDELSJURISTERNA

Handelsjuristerna är en affärsjuridisk byrå driven av juriststudenter från Handelshögskolan i Göteborg. Vår vision är att vara den flexibla och okomplicerade byrån som gör juridiken lättillgänglig för såväl företag som privatpersoner.

KONTAKTA OSS

E-post: info@handelsjuristerna.se Telefon: 072 853 97 38 Viktoriagatan 9, 411 25 Göteborg

FÖLJ OSS