Är du vår nästa vice VD?Är du ekonomi- eller juriststudent som vill knyta värdefulla kontakter inför framtiden? Vill du vara med och leda en växande juridisk konsultbyrå för verksamhetsår 2018? Har du intresse för affärsutveckling? Sök då tjänsten som vice VD på HandelsJuristerna!

 

FÖRETAGET
HHGS HandelsJuristerna är en studentdriven juridisk konsultbyrå som erbjuder juridisk rådgivning åt företag och privatpersoner. Vi strävar efter att göra juridiken lättillgänglig för alla. Tack vare engagerade och ambitiösa studenter har verksamheten etablerat sig som en kvalitetsmedveten och prestigelös aktör på den juridiska marknaden. Vi håller till i fräscha lokaler i Vastastan, ett stenkast från Handelshögskolan. Sedan starten 2013 har vi kontinuerligt utvidgat vår verksamhet och idag står HandelsJuristerna inför en lovande framtid. Vi söker nu dig som vill växa med verksamheten!

DU SOM SÖKER
Du är ekonomi- eller juriststudent och har läst minst ett år eller likvärdiga kurser. Du har ett intresse och engagemang för att utveckla företagets försäljning och marknadsaktiviteter. Du kommer tillsammans med VD och resterande ledningsgrupp leda och samordna en organisation med ca 25 anställda. Därför ser vi det som fördelaktigt om du har ledarerfarenhet och är trygg i dig själv.

Du är duktig på att ta initiativ till olika aktiviteter och att formulera uppnåbara mål. Då det är en brant utvecklingskurva ser vi gärna att du är van vid att ta stort ansvar för dina uppgifter och att du på ett strukturerat sätt kan prioritera dina åtaganden. Det är även fördelaktigt med tidigare säljerfarenhet samt arbete eller engagemang i andra organisationer.

Du kan inneha tjänsten som vice VD under ett års tid. Det är även meriterande med tidigare säljerfarenhet eller arbete som konsult på något av våra systerföretag inom HHGS-koncernen.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som vice VD leder och samordnar du tillsammans med VD en organisation med ca 25 anställda. Detta sker i form av kontakt med konsulter, klienter och andra intressenter. Dagligen sker löpande kommunikation med VD samt schemaläggning för säljaktiviteter, utbildningsmoment, veckomöten eller annan strukturering av arbetsmoment för konsulterna.

Utöver detta ser vi gärna att du i rollen som vice VD lägger extra engagemang på att utveckla HandelsJuristernas säljaktiviteter och utforska nya vägar för att nå både nya kunder samt även skapa nya samarbeten med redan befintliga klienter. I rollen som vice VD tillkommer därför mycket kundkontakt och du kommer vara HandelsJuristernas ansikte utåt både i vardagen samt i professionella sammanhang.

TILLSÄTTNING:    5 december med fullt ansvar fr.o.m. 15 januari
OMFATTNING:      Deltid, ca 20 timmar/vecka.

SÖK SENAST 26 NOVEMBER
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så var gärna snabb med din ansökan. Skicka CV och personligt brev till rekrytering@handelsjuristerna.se.

Frågor om tjänsten besvaras på:
Mail: rekrytering@handelsjuristerna.se