Studerar du på personalvetarprogrammet och har ett intresse för HR? Vill du jobba med personalfrågor och rekrytering vid sidan om dina studier? Sök då tjänsten som personalansvarig hos oss på HandelsJuristerna!

Om företaget

HHGS HandelsJuristerna är en studentdriven juridisk konsultbyrå som erbjuder juridisk rådgivning åt företag och privatpersoner. Vi strävar efter att göra juridiken lättillgänglig för alla. Tack vare engagerade och ambitiösa studenter har verksamheten etablerat sig som en kvalitetsmedveten och prestigelös aktör på den juridiska marknaden. HandelsJuristerna står inför en lovande framtid och söker nu dig som vill växa med verksamheten!

Tjänsten

Som personalansvarig ansvarar du för verksamhetens personalarbete, såväl strategiskt som operativt. Du kommer löpande att hålla i medarbetarsamtal, uppföljningssamtal, intervjuer samt vara delaktig i introduktionsprogram för nya konsulter. I arbetet ingår även att sammanställa nyckeltal i form av arbetade timmar för konsulterna. Du är delaktig i att attrahera, rekrytera och behålla personalstyrkan på arbetsplatsen genom att vara ett stöd och bollplank i alla frågor som berör personalen.

Du som söker

Vi ser gärna att du som söker studerar HR, personalvetenskap eller motsvarande utbildning. Som person är du kommunikativ och relationsskapande. Vidare är du självgående och på så sätt tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dina arbetsprocesser framåt. Vi ser gärna att du är trygg i dig själv och en person man gärna hyser förtroende för. Tidigare erfarenhet av arbete med personalfrågor är meriterande, men inget krav.

 

Omfattning: ca 20 h/mån

Tillsättning: 22 januari

Skicka din ansökan till: rekrytering@handelsjuristerna.se

Sista ansökningsdag: 14 januari

Vid frågor om tjänsten:
S A N E L A  F I L I P O V I C
Personalansvarig
073  610 72 32
sanela.filipovic@handelsjuristerna.se