Är du jurist- eller ekonomistudent med ledarerfarenhet som vill knyta värdefulla kontakter inför framtiden? Drivs du av att ta ansvar och är duktig på att skapa engagemang och delaktighet? Vill du leda en växande juridisk konsultbyrå? Sök då tjänsten som VD eller Vice VD på HandelsJuristerna!

 

FÖRETAGET

HHGS HandelsJuristerna är en studentdriven juridisk konsultbyrå som erbjuder juridisk rådgivning åt företag och privatpersoner. Vi strävar efter att göra juridiken lättillgänglig för alla. Tack vare engagerade och ambitiösa studenter har verksamheten etablerat sig som en kvalitetsmedveten och prestigelös aktör på den juridiska marknaden. Vi håller till i fräscha lokaler i Vastastan, ett stenkast från Handelshögskolan. Sedan starten 2013 har vi kontinuerligt utvidgat vår verksamhet och idag står HandelsJuristerna inför en lovande framtid. Som VD har du tillgång till ett stort nätverk samt många utvecklingsmöjligheter, där du själv avgör hur högt du vill klättra.Vi söker nu dig som vill växa med verksamheten!

 

VD

DU SOM SÖKER

Du är helst juriststudent och har läst minst ettår på juristprogrammet. Det är även fördelaktigt om du har läst ekonomikurser inom företagsekonomi eller liknande. Du kan inneha tjänsten som VD under ett års tid. Det är även meriterande med tidigare säljerfarenhet eller arbete som konsult på något av våra systerföretag inom HHGS-koncernen.

Vi söker dig med ledarerfarenhet och engagemang att motivera och samordna en organisation med ca 25 anställda. Du är trygg i dig själv och har intresse av att utveckla och utvecklas av att leda andra människor. Du är även relationsskapande då du i rollen som VD ständigt är ansiktet utåt och representerar HandelsJuristerna i alla sammanhang du befinner dig i.

det är en brant utvecklingskurva ser vi gärna att du har erfarenhet av att ta stort ansvar för dina uppgifter och att du på ett strukturerat sätt kan prioritera dina åtaganden. Vi vill se att du är målinriktad och på ett ansvarsfullt sätt kan driva verksamheten framåt.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som VD för HandelsJuristerna innehar du det övergripande ansvaret för verksamheten. Detta sker i form av kontakt med konsulter, klienter eller andra intressenter. Du ansvarar även för att knyta kontakter med kunder och skapa nya affärsmöjligheter.Återkommande arbetsuppgifterna utöver detta är bland annat möten med både styrelse, moderbolaget samt företagets ledningsgrupp. VD ansvarar även för att arbete fram beslutsunderlag samt kontinuerlig månadsrapportering till styrelsen. Delegering av arbetsuppgifter samt nära arbete med vice VD är viktiga inslag i rollen som VD.

 

Vice VD

DU SOM SÖKER

Du är ekonomi- eller juriststudent och har läst minst ett år eller likvärdiga kurser. Du har ett intresse och engagemang för att utveckla företagets försäljning och marknadsaktiviteter. Du kommer tillsammans med VD och resterande ledningsgrupp leda och samordna en organisation med ca 25 anställda. Därför ser vi det som fördelaktigt om du har ledarerfarenhet och är trygg i dig själv.

Du är duktig på att ta initiativ till olika aktiviteter och att formulera uppnåbara mål. Då det är en brant utvecklingskurva ser vi gärna att du är van vid att ta stort ansvar för dina uppgifter och att du på ett strukturerat sätt kan prioritera dina åtaganden. Det är även fördelaktigt med tidigare säljerfarenhet samt arbete eller engagemang i andra organisationer.

Du kan inneha tjänsten som vice VD under ett års tid. Det är även meriterande med tidigare säljerfarenhet eller arbete som konsult på något av våra systerföretag inom HHGS-koncernen.

Arbetsuppgifter

I rollen som vice VD leder och samordnar du tillsammans med VD en organisation med ca 25 anställda. Detta sker i form av kontakt med konsulter, klienter och andra intressenter. Dagligen sker löpande kommunikation med VD samt schemaläggning för säljaktiviteter, utbildningsmoment, veckomöten eller annan strukturering av arbetsmoment för konsulterna.

Utöver detta ser vi gärna att du i rollen som vice VD lägger extra engagemang på att utveckla HandelsJuristernas säljaktiviteter och utforska nya vägar för att nå både nya kunder samt även skapa nya samarbeten med redan befintliga klienter. I rollen som vice VD tillkommer därför mycket kundkontakt och du kommer vara HandelsJuristernas ansikte utåt både i vardagen samt i professionella sammanhang.

 

 

Omfattning:  Deltid, ca 20 timmar/vecka

Tillsättning:  17 november med fullt ansvar fr.o.m. 15 december

Sista ansökningsdatum: 4 November

Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka din ansökan redan idag!

 

S K I C K A  D I N  A N S Ö K A N MED CV OCH PERSONLIGT BREV  T I L L 

rekrytering@handelsjuristerna.se

 

Vid frågor om tjänsterna:

Sofie Nordlander

Personalansvarig

0707 – 18 38 00

Sofie.nordlander@handelsjuristerna.se