ÄR DU VÅR NÄSTA vd?
 Motiveras du av att ta ansvar och är duktig på att skapa engagemang? Vill du leda en växande juridisk konsultbyrå för verksamhetsåret 2022? Sök då tjänsten som VD på HandelsJuristerna!

OM OSS

HandelsJuristerna är en studentdriven juridisk konsultbyrå som erbjuder juridisk rådgivning åt företag och privatpersoner. Vi strävar efter att göra juridiken lättillgänglig för alla. Tack vare engagerade och ambitiösa studenter har verksamheten etablerat sig som en kvalitetsmedveten och prestigelös aktör på den juridiska marknaden. Vi håller till mitt i Vasastan, ett stenkast från Handelshögskolan. Sedan starten 2013 har vi kontinuerligt utvidgat vår verksamhet och idag står HandelsJuristerna inför en lovande framtid. Som VD har du tillgång till ett stort nätverk samt många utvecklingsmöjligheter, där du själv avgör hur mycket du vill åstadkomma. Vi söker nu dig som vill växa med verksamheten!

DU SOM SÖKER

Du är juriststudent som har  läst minst två år på juristprogrammet. Det är även meriterande med tidigare säljerfarenhet eller arbete som konsult på HandelsJuriserna eller på något av våra systerföretag inom HHGS-koncernen.

Vi söker dig med intresse för ledarskap och engagemang att motivera och samordna en organisation med ca 25 anställda. Du är trygg i dig själv och har intresse av att utvecklas i ditt ledarskap. Du är även relationsskapande då du i rollen som VD ständigt är ansiktet utåt och representerar HandelsJuristerna i alla sammanhang du befinner dig i.

Då det är en brant utvecklingskurva ser vi gärna att du har erfarenhet av att ta stort ansvar för dina uppgifter och att du på ett strukturerat sätt kan prioritera dina åtaganden. Vi vill se att du är målinriktad och på ett ansvarsfullt sätt kan driva en verksamhet framåt.

ARBETSUPPGIFTER

Du läser juristprogrammet och påbörjade minst termin 4 till våren 2021. Det är meriterande med tidigare säljerfarenhet eller arbete som konsult på HandelsJuristerna eller på något av våra systerföretag inom HHGS- koncernen. Vi söker dig med intresse för ledarskap och engagemang att motivera och samordna en organisation med ca 25 anställda tillsammans med VD. Som person kan du arbeta självständigt och tar stort ansvar för ditt och konsulternas arbete. Du kan ha många bollar i luften på ett strukturerat sätt och tar dig an nya uppgifter på ett energiskt vis. Du är också duktig på att kommunicera i tal och skrift och bekväm med att prata inför grupp.

Man kan inneha tjänsten som VD under ett år.

Sista ansökningsdatum: 14 oktober . Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Tillsättning: Så snart som möjligt. Formellt övertagande av ansvar från och med Januari 2022
Omfattning: Deltid ca 20 h/vecka
Ansökan: Skicka ditt CV och personliga brev till rekrytering@handelsjuristerna.se
Vid frågor om tjänsten:
Paula Bredehorst Carlsson, VD
HHGS HandelsJuristerna AB
Email: paula.carlsson@handelsjuristerna.se

SKICKA ANSÖKAN TILL:

rekrytering@
handelsjuristerna.se

Bifoga CV, Personligt brev och Betyg.

VID FRÅGOR OM TJÄNSTEN:

Josefin Sundqvist – Personalansvarig

josefin.sundqvist@
handelsjuristerna.se

HANDELSJURISTERNA

Handelsjuristerna är en affärsjuridisk byrå driven av juriststudenter från Handelshögskolan i Göteborg. Vår vision är att vara den flexibla och okomplicerade byrån som gör juridiken lättillgänglig för såväl företag som privatpersoner.

KONTAKTA OSS

E-post: info@handelsjuristerna.se

Telefon: 072 853 97 38 

Viktoriagatan 9, 411 25 Göteborg

 

FÖLJ OSS