Är du vår nästa VD?

Är du juriststudent med ledarerfarenhet som vill knyta värdefulla kontakter inför framtiden? Drivs du av att ta ansvar och är duktig på att skapa engagemang och delaktighet? Vill du leda en växande juridisk konsultbyrå för verksamhetsår 2018? Sök då tjänsten som VD på HandelsJuristerna!

FÖRETAGET
HHGS HandelsJuristerna är en studentdriven juridisk konsultbyrå som erbjuder juridisk rådgivning åt företag och privatpersoner. Vi strävar efter att göra juridiken lättillgänglig för alla. Tack vare engagerade och ambitiösa studenter har verksamheten etablerat sig som en kvalitetsmedveten och prestigelös aktör på den juridiska marknaden. Vi håller till i fräscha lokaler i Vastastan, ett stenkast från Handelshögskolan. Sedan starten 2013 har vi kontinuerligt utvidgat vår verksamhet och idag står HandelsJuristerna inför en lovande framtid. Som VD har du tillgång till ett stort nätverk samt många utvecklingsmöjligheter, där du själv avgör hur högt du vill klättra. Vi söker nu dig som vill växa med verksamheten!

DU SOM SÖKER
Du är juriststudent och har läst minst ett år på juristprogrammet. Det är även fördelaktigt om du har läst ekonomikurser inom företagsekonomi eller liknande. Du kan inneha tjänsten som VD under ett års tid. Det är även meriterande med tidigare säljerfarenhet eller arbete som konsult på något av våra systerföretag inom HHGS-koncernen.

Vi söker dig med ledarerfarenhet och engagemang att motivera och samordna en organisation med ca 25 anställda. Du är trygg i dig själv och har intresse av att utveckla och utvecklas av att leda andra människor. Du är även relationsskapande då du i rollen som VD ständigt är ansiktet utåt och representerar HandelsJuristerna i alla sammanhang du befinner dig i. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ta stort ansvar för dina uppgifter och att du på ett strukturerat sätt kan prioritera dina åtaganden. Vi vill se att du är målinriktad och på ett ansvarsfullt sätt kan driva verksamheten framåt.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som VD för HandelsJuristerna innehar du det övergripande ansvaret för verksamheten. Detta sker i form av kontakt med konsulter, klienter eller andra intressenter. Du ansvarar även för att knyta kontakter med kunder och skapa nya affärsmöjligheter. Återkommande arbetsuppgifterna utöver detta är bland annat möten med både styrelse, moderbolaget samt företagets ledningsgrupp. VD ansvarar även för att arbete fram beslutsunderlag samt kontinuerlig månadsrapportering till styrelsen. Delegering av arbetsuppgifter samt nära arbete med vice VD är viktiga inslag i rollen som VD.

TILLSÄTTNING: 5 december med fullt ansvar fr.o.m. 15 januari
OMFATTNING:   Deltid, ca 20 timmar/veckan.

SÖK SENAST 26 NOVEMBER
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så var gärna snabb med din ansökan. Skicka ditt CV och personligt brev till rekrytering@handelsjuristerna.se.

Frågor om tjänsten besvaras på:
Mail: rekrytering@handelsjuristerna.se