ÄR DU VÅR NÄSTA Vice vd?
 Är du juriststudent som vill knyta värdefulla kontanter inför framtiden? Önskar du vara med och leda en växande juridisk konsultbyrå? Har du intresse för ledarskap och organisationsutveckling? Sök då tjänsten som vice VD på HandelsJuristerna! 

OM OSS

HandelsJuristerna är en studentdriven juridisk konsultbyrå som erbjuder juridisk rådgivning åt företag och privatpersoner. Vi strävar efter att göra juridiken lättillgänglig för alla. Tack vare engagerade och ambitiösa studenter har verksamheten etablerat sig som en kvalitetsmedveten och prestigelös aktör på den juridiska marknaden. Vi håller till mitt i Vasastan, ett stenkast från Handelshögskolan. 
Sedan starten 2013 har vi kontinuerligt utvidgat vår verksamhet och idag står HandelsJuristerna inför en lovande framtid. Som vice VD har du tillgång till ett stort nätverk samt många utvecklingsmöjligheter, där du själv avgör hur mycket du vill åstadkomma. Vi söker nu dig som vill växa med verksamheten!

TJÄNSTEN

I rollen som vice VD leder och samordnar du, tillsammans med VD och ledningsgruppen, en organisation med ca 25 anställda. Detta sker i form av kontakt med konsulter, klienter och andra intressenter. Dagligen sker löpande kommunikation med VD samt schemaläggning för bolagets anställda. Som Vice VD skapar du och utvecklar konsulternas verktyg och effektiviserar genom att maximera den organiska tillväxten och de personella resurserna. I nära samarbete med VD håller du i alla trådar och får HandelsJuristerna att växa. I rollen som vice VD får du även ett brett kontaktnät med regionens advokatbyråer och framtida arbetsgivare då du är kontaktperson och projektledare för planering av gemensamma event och träffar.   

VEM ÄR DU?

Du är juriststudent som vid tillträdandet har läst minst tre terminer på juristprogrammet. Det är meriterande med tidigare säljerfarenhet eller arbete som konsult på HandelsJuristerna eller på något av våra systerföretag inom HHGS-koncernen.

Vi söker dig med intresse för ledarskap och engagemang att motivera och samordna en organisation med ca 25 anställda tillsammans med VD. Som person kan du arbeta självständigt och tar stort ansvar för ditt och konsulternas arbete. Du kan ha många bollar i luften på ett strukturerat sätt och tar dig an nya uppgifter på ett energiskt vis. Du är också duktig på att kommunicera i tal och skrift och bekväm med att prata inför grupp. 

 

Sista ansökningsdatum: 16 November. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Tillsättning: Så snart som möjligt. Formellt övertagande av ansvar från och med 16:e januari 2024.
Omfattning: Deltid ca 20 h/vecka rekrytering@handelsjuristerna.se
SKICKA ANSÖKAN TILL:

rekrytering@
handelsjuristerna.se

Bifoga CV, Personligt brev och Betyg.

VID FRÅGOR OM TJÄNSTEN:

William Backgård – VD

william.backgard@handelsjuristerna.se

HANDELSJURISTERNA

Handelsjuristerna är en affärsjuridisk byrå driven av juriststudenter från Handelshögskolan i Göteborg. Vår vision är att vara den flexibla och okomplicerade byrån som gör juridiken lättillgänglig för såväl företag som privatpersoner.

KONTAKTA OSS

E-post: info@handelsjuristerna.se Telefon: 072 853 97 38  Viktoriagatan 9, 411 25 Göteborg  

FÖLJ OSS