ÄR DU VÅR NÄSTA vd?
 Motiveras du av att ta ansvar och är duktig på att skapa engagemang? Vill du leda en växande juridisk konsultbyrå för verksamhetsår 2024? Sök då tjänsten som VD på HandelsJuristerna!   

OM OSS

HandelsJuristerna är en studentdriven juridisk konsultbyrå som erbjuder juridisk rådgivning åt företag och privatpersoner. Vi strävar efter att göra juridiken lättillgänglig för alla. Tack vare engagerade och ambitiösa studenter har verksamheten etablerat sig som en kvalitetsmedveten och prestigelös aktör på den juridiska marknaden. Vi håller till mitt i Vasastan, ett stenkast från Handelshögskolan.  Sedan starten 2013 har vi kontinuerligt utvidgat vår verksamhet och idag står HandelsJuristerna inför en lovande framtid. Som VD har du tillgång till ett stort nätverk samt många utvecklingsmöjligheter, där du själv avgör hur mycket du vill åstadkomma. Vi söker nu dig som vill växa med verksamheten!

TJÄNSTEN

I rollen som VD för HandelsJuristerna innehar du det övergripande ansvaret för verksamheten. Detta sker i form av kontakt med konsulter, klienter eller andra intressenter. Du ansvarar även för att knyta kontakter med kunder och skapa nya affärsmöjligheter. Återkommande arbetsuppgifter utöver detta är bland annat möten med både styrelse, moderbolaget samt företagets ledningsgrupp. VD ansvarar även för att arbeta fram beslutsunderlag samt kontinuerlig månadsrapportering till styrelsen. Delegering av arbetsuppgifter samt nära arbete med vice VD är viktiga inslag i rollen som VD. Den första perioden kommer du vara under upplärning och gå bredvid befintlig VD.   Man kan inneha tjänsten som VD under ett år.

VEM ÄR DU?

Du är juriststudent som vid tillträdandet har läst minst tre terminer på juristprogrammet. Det är även meriterande med tidigare säljerfarenhet eller arbete som konsult på HandelsJuristerna eller på något av våra systerföretag inom HHGS-koncernen. Vi söker dig med intresse för ledarskap och engagemang att motivera och samordna en organisation med ca 25 anställda. Du är trygg i dig själv och har intresse av att utvecklas i ditt ledarskap. Du är även relationsskapande då du i rollen som VD ständigt är ansiktet utåt och representerar HandelsJuristerna i alla sammanhang du befinner dig i. Då det är en brant utvecklingskurva ser vi gärna att du har erfarenhet av att ta stort ansvar för dina uppgifter och att du på ett strukturerat sätt kan prioritera dina åtaganden. Vi vill se att du är målinriktad och på ett ansvarsfullt sätt kan driva verksamheten framåt.

Sista ansökningsdatum: 16:e november. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.    
Tillsättning: Så snart som möjligt. Formellt övertagande av ansvar från och med 16:e januari 2024.
Omfattning: Deltid ca 20 h/vecka.
SKICKA ANSÖKAN TILL:

rekrytering@
handelsjuristerna.se

Bifoga CV, Personligt brev och Betyg.

VID FRÅGOR OM TJÄNSTEN:

William Backgård – VD

william.backgard@handelsjuristerna.se

HANDELSJURISTERNA

Handelsjuristerna är en affärsjuridisk byrå driven av juriststudenter från Handelshögskolan i Göteborg. Vår vision är att vara den flexibla och okomplicerade byrån som gör juridiken lättillgänglig för såväl företag som privatpersoner.

KONTAKTA OSS

E-post: info@handelsjuristerna.se Telefon: 072 853 97 38 Viktoriagatan 9, 411 25 Göteborg

FÖLJ OSS