ÄR DU VÅR NÄSTA Marknadsansvariga?
 Är du en student som vill knyta värdefulla kontanter inför framtiden? Önskar du vara med och leda en växande juridisk konsultbyrå? Har du intresse för marknadsföring och grafisk design? Sök då tjänsten som Marknadsansvarig på HandelsJuristerna! 

OM OSS

Handelsjuristerna är ett studentdrivet bolag som säljer juridiska tjänster till företag och privatpersoner. Vår största personalgrupp utgörs av juridikstudenter men i ledningsgruppen sitter även studenter från andra programinriktningar som jobbar med ekonomi, personal och marknadsföringsfrågor. Just nu är vi en personalstyrka på 23 personer med gemensamma ambitioner: Skaffa meriterande arbetslivserfarenheter, utöka det professionella nätverket och bidra till företagets framgångar.

TJÄNSTEN

Som Marknadsansvarig ansvarar du för Marknadsföringen av Handelsjuristerna. Detta innebär att sprida bolagets varumärke, marknadsföra event och öka medvetenheten om Handelsjuristerna.  Du arbetar ofta självständigt men i samråd med ledningsgruppen där du ingår. Ditt uppdrag är att utveckla strategier för marknadsföring och utföra det operativa arbetet på området. Bland uppgifterna ingår att sökordsoptimera, utforma grafisk layout och publicera marknadsföringsmaterial till hemsida och sociala medier.

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som kan ta egna initiativ, vara nytänkande i arbetet och som har god kommunikationsförmåga. När du lägger upp marknadsföringsstrategin tänker du både i det korta och det långa perspektivet. Du strukturerar och planerar din tid väl för att hinna med ditt arbete parallellt med studierna. Som marknadsansvarig är du en viktig del av ledningsgruppen och för ett tydligt ledarskap med målet att föra bolaget framåt.

 

Det är ett krav att du…
– Genomgår högskole- eller universitetsutbildning
– Har vana av att använda sociala medier

Det är meriterande om du…
– Har engagerat dig i ledningsarbete eller föreningsliv
– Erfarenhet av sökoptimering och/eller webbdesign
– Kunskaper i WordPress

 

Sista ansökningsdatum: 16 December . Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Tillsättning: Så snart som möjligt.
Omfattning: Deltid ca 10 h/vecka
Ansökan: Skicka ditt CV och motiverande brev till rekrytering@handelsjuristerna.se
Vid frågor om tjänsten: Kontakta rekrytering@handelsjuristerna.se rekrytering@handelsjuristerna.se
SKICKA ANSÖKAN TILL:
rekrytering@
handelsjuristerna.se

Bifoga CV, Personligt brev och Betyg.

VID FRÅGOR OM TJÄNSTEN:
Pernilla Jansson – Personalansvarig

rekrytering@handelsjuristerna.se

HANDELSJURISTERNA

Handelsjuristerna är en affärsjuridisk byrå driven av juriststudenter från Handelshögskolan i Göteborg. Vår vision är att vara den flexibla och okomplicerade byrån som gör juridiken lättillgänglig för såväl företag som privatpersoner.

KONTAKTA OSS

E-post: info@handelsjuristerna.se

Telefon: 072 853 97 38 

Viktoriagatan 9, 411 25 Göteborg

 

FÖLJ OSS