Försäljningsansvarig
Studerar du på juristprogrammet och har erfarenhet av försäljning? Eller studerar du account management, service eller någon annan försäljningsinriktad utbildning? Söker du en spännande utmaning där du får möjlighet att testa dina färdigheter? Då är du kanske HandelsJuristernas nya försäljningsansvarig!

OM OSS

HHGS HandelsJuristerna är en studentdriven juridisk byrå som erbjuder juridisk rådgivning åt företag och privatpersoner. Tack vare engagerade och ambitiösa juriststudenter har verksamheten etablerat sig som en kvalitetsmedveten och prestigelös aktör på den juridiska marknaden. Ett stenkast från Handelshögskolan i centrala Vasastan befinner sig vårt kontor. HandelsJuristerna står inför en lovande framtid och söker nu dig som vill växa med verksamheten!

HandelsJuristerna är Sveriges största studentdrivna juristbyrå med fokus på att tillgängliggöra juridiska tjänster av hög kvalitet för både företag och privatpersoner. Arbetet är möjligt att bedriva tack vare studenter som lägger tid och engagemang på sina uppdrag vid sidan om studierna. I utbyte tar dessa emot värdefulla arbetserfarenheter och kontaktnätverk som utgör grunden för resten av ett nytt arbetsliv.

TJÄNSTEN

I rollen som försäljningsansvarig sitter du med i ledningsgruppen och ansvarar främst för bolagets säljverksamhet. De långsiktiga målen med ditt arbete blir att expandera försäljningen och öka antalet återkommande klienter. Du jobbar självgående och i samråd med ledningsgruppen med att utveckla strategier som ska generera  nya uppdrag. I din roll har du ansvar för att kommunicera med bolagets klienter och besvara inkomna samtal och mejl. Din uppgift är dels att sälja nya större uppdrag, dels att skapa långvariga relationer med klienterna. En del av den uppsökande kontakten bedrivs av våra juridiska konsulter som du vägleder i försäljningsarbetet.

 

VEM ÄR DU?

För att lyckas med uppdraget att utveckla försäljningsverksamheten ser vi att du som person är mål- och resultatinriktad. Du har förmåga att  vara självgående men har också en stor samarbetsvilja med en öppenhet inför andras åsikter och synpunkter. Då det ingår att agera ledare för flertalet konsulter söker vi den som är tydlig och kommunikativ. Vi lägger också vikt vid strategiskt tänkande då det i ledningsgruppen utförs arbete för att bedriva verksamheten i sin helhet med långsiktig planering.

Vi söker dig som…
–      
Genomgår högskole- eller universitetsutbildning.
  –       Har arbetsrelaterad erfarenhet av någon typ av försäljning

Vi ser det som meriterande om du…
–      
Har erfarenhet från att ha jobbat med service eller kundtjänst
–       Har engagerat dig i ledningsarbete eller föreningsliv.

Sista ansökningsdatum: 30 Sep 2022. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Omfattning: Deltid ca 10 timmar/ vecka. 

Ersättning: Ingen fast lön, men möjlighet till bonus baserad på bolagets vinst vid årsslut.

Ansökan: Skicka ditt CV och ett kort motivationsbrev till: rekrytering@handelsjuristerna.se

Vid frågor om tjänsten:

Pernilla Jansson, Personalansvarig
pernilla.jansson@handelsjuristerna.se

SKICKA ANSÖKAN TILL:
rekrytering@handelsjuristerna.se

Bifoga CV, Personligt brev och Betyg.

VID FRÅGOR OM TJÄNSTEN:

Pernilla Jansson, Personalansvarig
pernilla.jansson@handelsjuristerna.se

 

HANDELSJURISTERNA

Handelsjuristerna är en affärsjuridisk byrå driven av juriststudenter från Handelshögskolan i Göteborg. Vår vision är att vara den flexibla och okomplicerade byrån som gör juridiken lättillgänglig för såväl företag som privatpersoner.

KONTAKTA OSS

E-post: info@handelsjuristerna.se

Telefon: 072 853 97 38

Viktoriagatan 9, 411 24 Göteborg

FÖLJ OSS