ÄR DU en av våra nya juridiska konsulter ?

Vill du skaffa meriterande juridisk arbetslivserfarenhet redan som juriststudent och ingå i en härlig gemenskap? Handelsjuristerna söker nu juridiska konsulter med uppstart i mars.

OM OSS

HandelsJuristerna är en studentdriven juridisk konsultbyrå som erbjuder juridisk rådgivning åt företag och privatpersoner. Vi strävar efter att göra juridiken lättillgänglig för alla. Tack vare engagerade och ambitiösa studenter har verksamheten etablerat sig som en kvalitetsmedveten och prestigelös aktör på den juridiska marknaden. Vi håller till mitt i Vasastan, ett stenkast från Handelshögskolan. Sedan starten 2013 har vi kontinuerligt utvidgat vår verksamhet och idag står HandelsJuristerna inför en lovande framtid. Som juridisk konsult har du tillgång till ett stort nätverk samt många utvecklingsmöjligheter, där du själv avgör hur mycket du vill åstadkomma. Vi söker nu dig som vill växa med verksamheten!

TJÄNSTEN

I arbetet som Juridisk Konsult är du delaktig i hela processen: från första kundkontakt till det praktiska genomförandet. Det dagliga arbetet består bland annat i försäljning via telefon, kundmöten, utbildningsuppdrag och arbete med juridik i praktiken. Du får chansen att arbeta med allt från influencer-avtal och testamenten till aktieägaravtal och GDPR. Som konsult får du ett flexibelt arbete med stor frihet att bestämma över din egen arbetstid, vilken typ av uppdrag du arbetar med och din arbetsbelastning, vilket ger dig utrymme att prioritera skolan när det behövs.

 

VAD ERBJUDER VI?

Som Juridisk Konsult har du tillgång till verksamhetens breda affärsjuridiska nätverk.
HandelsJuristerna har ett nära samarbete med diverse större advokatfirmor, både i ett nätverks- och i ett utbildningssyfte. Du får lära känna juriststudenter från andra årskurser dels under arbetet men även på de sociala aktiviteter som företaget anordnar. HandelsJuristerna erbjuder dig dessutom flexbla arbetstider med goda möjligheter att nyttja vårt kontor eller att jobba hemifrån.

Vidare kan HandelsJuristerna erbjuda interna utvecklingsmöjligheter inom företaget för den som är motiverad. Bland våra tidigare anställda finns advokater, bolagsjurister och entreprenörer.

VEM ÄR DU?

HandelsJuristerna söker dig som:

  • Är juriststudent som har läst klart minst andra termin.
  • Är genuint engagerad och intresserad av juridik. 
  • Är nyfiken och tycker det är roligt med utmaningar. 
  • Är noggrann och kvalitetsmedveten.
  • Tycker det är kul och utmanande att sälja in juridiska tjänster till kund.
  • Jobbar bra självständigt såväl som i team.
  • Har goda skriftliga och muntliga kunskaper i svenska. 
  • Goda akademiska meriter och relevant tidigare erfarenhet är meriterande men inte ett krav.

 

Omfattning: Cirka 8 timmar/ vecka.

Ansökan: Skicka ditt CV, personliga brev och betyg till rekrytering@handelsjuristerna.se

Ersättning: Provision baserad på avslutade projekt.

Vid frågor om tjänsten:

Pernilla Jansson Personalansvarig, HandelsJuristerna AB

pernilla.jansson@handelsjuristerna.se

SKICKA ANSÖKAN TILL:

rekrytering@
handelsjuristerna.se

Bifoga CV, Personligt brev och Betyg.

VID FRÅGOR OM TJÄNSTEN:

Pernilla Jansson – Personalansvarig

pernilla.jansson@handelsjuristerna.se

HANDELSJURISTERNA

Handelsjuristerna är en affärsjuridisk byrå driven av juriststudenter från Handelshögskolan i Göteborg. Vår vision är att vara den flexibla och okomplicerade byrån som gör juridiken lättillgänglig för såväl företag som privatpersoner.

KONTAKTA OSS

E-post: info@handelsjuristerna.se

Telefon: 072 853 97 38 

Viktoriagatan 9, 411 25 Göteborg

 

FÖLJ OSS