Personalansvarig

Studerar du personalvetenskap eller annan personalinriktad utbildning? Vill du få praktisk HR-erfarenhet som personalansvarig på ett studentdrivet bolag? Då är detta kanske rätta utmaning för dig!

OM OSS

HHGS HandelsJuristerna är en studentdriven juridisk byrå som erbjuder juridisk rådgivning åt företag och privatpersoner. Tack vare engagerade och ambitiösa juriststudenter har verksamheten etablerat sig som en kvalitetsmedveten och prestigelös aktör på den juridiska marknaden. Ett stenkast från Handelshögskolan i centrala Vasastan befinner sig vårt kontor. HandelsJuristerna står inför en lovande framtid och söker nu dig som vill vara med och utveckla bolaget som personalansvarig!

TJÄNSTEN

Som personalansvarig arbetar du med HandelsJuristernas operativa och strategiska personalfrågor. Dina arbetsuppgifter innefattar allt från löpande personaladministration och arbetsmiljöarbete till ansvar för hela rekryteringsprocessen, från annonsering till onboarding. Som personalansvarig är du också en viktig del av HandelsJuristernas härliga ledningsgrupp som samarbetar för att driva bolaget framåt. Du får därigenom möjlighet att bidra till organisationens strategiska utveckling. Det finns även utrymme för att ta egna initiativ och påverka tjänstens innehåll. Du får därför stora möjligheter till att omsätta dina teoretiska kunskaper till praktiken!

Tjänsten kommer att inledas med en överlämningsperiod där nuvarande personalansvarig hjälper dig att komma in i arbetet innan ansvaret lämnas över till dig.

VEM ÄR DU?

HandelsJuristerna söker dig som studerar personalvetenskap eller annan personalinriktad utbildning. Du ska ha minst två terminer kvar på din utbildning. Det är meriterande om du har läst en rekryteringskurs, alternativt att du har erfarenhet av rekrytering. Det är även meriterande om du har erfarenhet med någon form av institutionella samtal (tex. intervjuer eller medarbetarsamtal), men det är inget krav. Viktigare är det att du har ett intresse och en nyfikenhet kring detta och är sugen på att testa det i praktiken.

Sista ansökningsdatum: 14 mars, men skicka din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och
tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Omfattning: Deltid ca 10 timmar/ vecka. 

Ersättning: Ingen fast lön, men möjlighet till bonus baserad på bolagets vinst vid årsslut.

Ansökan: Skicka ditt CV och ett kort motivationsbrev till: rekrytering@handelsjuristerna.se

Vid frågor om tjänsten:
Mathilda Dafheim – Personalansvarig
mathilda.dafheim@handelsjuristerna.se

SKICKA ANSÖKAN TILL:

rekrytering@handelsjuristerna.se

Bifoga CV, Personligt brev och Betyg.

VID FRÅGOR OM TJÄNSTEN:

Mathilda Dafheim – Personalansvarig

mathilda.dafheim@handelsjuristerna.se

HANDELSJURISTERNA

Handelsjuristerna är en affärsjuridisk byrå driven av juriststudenter från Handelshögskolan i Göteborg. Vår vision är att vara den flexibla och okomplicerade byrån som gör juridiken lättillgänglig för såväl företag som privatpersoner.

KONTAKTA OSS

E-post: info@handelsjuristerna.se

Telefon: 072 853 97 38 

Viktoriagatan 9, 411 24 Göteborg

 

FÖLJ OSS