Är du passionerad över marknadsföring och kommunikation? Vill du ha ett meriterande extrajobb på en stimulerande arbetsplats? Då är detta tjänsten för dig!

 

F Ö R E T A G E T

HHGS HandelsJuristerna är en studentdriven juridisk konsultbyrå som erbjuder juridisk rådgivning åt företag och privatpersoner. Tack vare engagerade och ambitiösa juriststudenter har verksamheten etablerat sig som en kvalitetsmedveten och prestigelös aktör på den juridiska marknaden. Vi håller till i fräscha lokaler i Vastastan, ett stenkast från Handelshögskolan. HandelsJuristerna står inför en lovande framtid och söker nu dig som vill växa med verksamheten! Som marknadsansvarig har du tillgång till verksamhetens breda affärsjuridiska nätverk. Du får även tillgång till interna utvecklingsmöjligheter inom HandelsJuristerna, där du själv avgör hur högt du vill klättra.

 

T J Ä N S T E N

Som marknadsansvarig arbetar du ofta självständigt men i samråd med ledningsgruppen. Du är delaktig i alla marknadsföringsprocesser. Planering av säljstrategier, marknadsföring av HandelsJuristerna via diverse sociala medier och utformande av annonser är en viktig del utav arbetet. Du kommer även att arbeta strategiskt med planering av hur vi kan bredda vårt nätverk. Som marknadsansvarig är du en viktig del av ledningsgruppen och du samarbetar kontinuerligt med dina kollegor med målet att föra företaget framåt.

 

D U  S O M  S Ö K E R

Som marknadsansvarig har du ansvar för HandelsJuristernas marknadsföring, kommunikation och säljutveckling. Du har känsla för effektiv kommunikation och arbetar dagligen med att utveckla och kommunicera HandelsJuristernas budskap i våra olika kanaler. Du har färdigheter i grafisk design, foto och layout, och tar därmed fram material för både web och print. Du är initiativtagande, kreativ och arbetar aktivt med att hitta nya relevanta kanaler och sätt för HandelsJuristerna att synas på.

 

Tillsättning: Omgående

Omfattning: 15 timmar/månad

S K I C K A  D I N  A N S Ö K A N  T I L L 

rekrytering@handelsjuristerna.se

 

Vid frågor om tjänsten:

Sofie Nordlander

Personalansvarig

0707 – 18 38 00

Sofie.nordlander@handelsjuristerna.se