Är du vår nästa juridiska konsult? Är du passionerad över juridik? Vill du ha ett meriterande extrajobb på en stimulerande arbetsplats? Då är detta tjänsten för dig!

 

 

F Ö R E T A G E T

HHGS HandelsJuristerna är en studentdriven juridisk konsultbyrå som erbjuder juridisk rådgivning åt företag och privatpersoner. Tack vare engagerade och ambitiösa juriststudenter har verksamheten etablerat sig som en kvalitetsmedveten och prestigelös aktör på den juridiska marknaden. Ett stenkast från Handelshögskolan i centrala Vasastan befinner sig vårt fräscha kontor. HandelsJuristerna står inför en lovande framtid och söker nu Dig som vill växa med verksamheten!

Som Juridisk Konsult har du tillgång till verksamhetens breda affärsjuridiska nätverk. HandelsJuristerna har ett nära samarbete med diverse större advokatfirmor, både i ett nätverks- och i ett utbildningssyfte. Du får även tillgång till interna utvecklingsmöjligheter inom HandelsJuristernas karriärstege, där du själv avgör hur högt du vill klättra.

 

T J Ä N S T E N

Som Juridisk Konsult arbetar du i projektform där du är delaktig i hela rådgivningsprocessen; från första kundkontakt, till praktiskt genomförande. Efter en kortare upplärningsperiod kommer arbetet bli alltmer självständigt där det dagliga arbetet bland annat består av försäljning, kundmöten, utbildningar och mycket arbete med juridik i praktiken. Som Juridisk Konsult hos HandelsJuristerna kommer du få chansen att rådgiva klienter i konkreta situationer inom bland annat arbetsrätt, avtalsrätt, bolagsrätt, GDPR, immaterialrätt, köprätt och fastighetsrätt.

 

D U   S O M  S Ö K E R

HandelsJuristerna söker dig som juriststudent med ett genuint engagemang och intresse för juridik. Som person är du kvalitetsmedveten och prestationsorienterad. Som Juridisk Konsult ska du även vara noggrann och ha en god samarbetsförmåga. Du ska ha goda skriftliga och muntliga kunskaper i svenska. Goda akademiska meriter samt relevant tidigare erfarenhet är meriterande.

Sista ansökningsdatum: 28 januari

Tillsättning:  19 februari

Omfattning: 8 timmar/ vecka

Ersättning: Provision utefter avslutade projekt

S K I C K A  D I N  A N S Ö K A N  T I L L  

 

rekrytering@handelsjuristerna.se

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka din ansökan redan idag!

Vid frågor om tjänsten:

S A N E L A  F I L I P O V I C
Personalansvarig
073  610 72 32

sanela.filipovic@handelsjuristerna.se