HandelsJuristerna växer och söker fler Juridiska Konsulter!

OM OSS
HHGS HandelsJuristerna är en studentdriven juridisk byrå som erbjuder juridisk rådgivning åt företag och privatpersoner. Tack vare engagerade och ambitiösa juriststudenter har verksamheten etablerat sig som en kvalitetsmedveten och prestigelös aktör på den juridiska marknaden. Ett stenkast från Handelshögskolan i centrala Vasastan befinner sig vårt fräscha kontor. HandelsJuristerna står inför en lovande framtid och söker nu Dig som vill växa med verksamheten!

TJÄNSTEN
I arbetet som Juridisk Konsult är du delaktig i hela processen: från första kundkontakt till det praktiska genomförandet. Det dagliga arbetet består bland annat i försäljning, kundmöten, utbildningar och arbete med juridik i praktiken. Du får chansen att arbeta med allt från influenceravtal och testamenten till aktieägaravtal och GDPR.

VEM ÄR DU?
HandelsJuristerna söker dig som juriststudent med ett genuint engagemang och intresse för juridik. Som person är du kvalitetsmedveten och prestationsorienterad. Som Juridisk Konsult ska du även vara noggrann och ha en god samarbetsförmåga samt ha goda skriftliga och muntliga kunskaper i svenska. Goda akademiska meriter och relevant tidigare erfarenhet är meriterande.

VAD ERBJUDER VI?
Som Juridisk Konsult har du tillgång till verksamhetens breda affärsjuridiska nätverk. HandelsJuristerna har ett nära samarbete med diverse större advokatfirmor, både i ett nätverks- och i ett utbildningssyfte. Du får även träffa och lära känna juriststudenter från andra årskurser dels under arbetet men även på de aktiviteter som företaget anordnar.
Vidare finns det tillgång till interna utvecklingsmöjligheter inom HandelsJuristernas karriärstege, där du själv avgör hur högt du vill klättra. Bland våra tidigare anställda finns advokater, bolagsjurister och entreprenörer.

Sista ansökningsdatum: 31 mars. Rekryteringen sker löpande, ansök redan idag!
Omfattning: 8 timmar/ vecka
Ersättning: Provision utefter avslutade projekt

S K I C K A  D I N A N S Ö K A N  T I L L
rekrytering@handelsjuristerna.se

Vid frågor om tjänsten:
DENISE GODORN
Personalansvarig
denise.godorn@handelsjuristerna.se