Försäljningsansvarig

Studerar du på juristprogrammet och har erfarenhet av försäljning? Eller studerar du account management, service eller någon annan försäljningsinriktad utbildning? Söker du en spännande utmaning där du får möjlighet att testa dina färdigheter? Då är du kanske HandelsJuristernas nya försäljningsansvarig! 

OM OSS

HHGS HandelsJuristerna är en studentdriven juridisk byrå som erbjuder juridisk rådgivning åt företag och privatpersoner. Tack vare engagerade och ambitiösa juriststudenter har verksamheten etablerat sig som en kvalitetsmedveten och prestigelös aktör på den juridiska marknaden. Ett stenkast från Handelshögskolan i centrala Vasastan befinner sig vårt kontor. HandelsJuristerna står inför en lovande framtid och söker nu dig som vill växa med verksamheten!

TJÄNSTEN

Som försäljningsansvarig på HandelsJuristerna är du en inspiration för våra juridiska konsulter. Du planerar strategier för utvecklandet av HandelsJuristernas försäljningsmål och nyckeltal. Du kommer att ha nära dialog med HandelsJuristernas teamleaders samt coacha juridiska konsulter i säljträning. Som försäljningsansvarig är du också en viktig del av HandelsJuristernas härliga ledningsgrupp som samarbetar  för att driva bolaget framåt. Du får därigenom möjlighet att bidra till organisationens strategiska utveckling. Det finns även utrymme för att ta egna initiativ och påverka tjänstens innehåll. Du får därför stora möjligheter att omsätta dina teoretiska kunskaper till praktiken!

VEM ÄR DU?

Vi ser att du är student med minst två terminer kvar på din utbildning. Antingen studerar du på juristprogrammet och har erfarenhet eller bakgrund inom försäljning. Alternativt studerar du en försäljningsinriktad utbildning så som account management, service management eller liknande. Egenskaper som värdesätter är självständighet, driv och noggrannhet. Du sätter även stort värde i att jobba mot uppsatta mål och att vara socialt utåtriktad.

Sista ansökningsdatum: 31 oktober 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Omfattning: Deltid ca 10 timmar/ vecka. 

Ersättning: Ingen fast lön, men möjlighet till bonus baserad på bolagets vinst vid årsslut.

Uppstart:  Oktober 2021.

Ansökan: Skicka ditt CV och ett kort motivationsbrev till: rekrytering@handelsjuristerna.se

Vid frågor om tjänsten:
Josefin Sundqvist
Personalansvarig
josefin.sundqvist@handelsjuristerna.se

SKICKA ANSÖKAN TILL:

rekrytering@handelsjuristerna.se

Bifoga CV, Personligt brev och Betyg.

VID FRÅGOR OM TJÄNSTEN:

Josefin Sundqvist – Personalansvarig

josefin.sundqvist@handelsjuristerna.se

HANDELSJURISTERNA

Handelsjuristerna är en affärsjuridisk byrå driven av juriststudenter från Handelshögskolan i Göteborg. Vår vision är att vara den flexibla och okomplicerade byrån som gör juridiken lättillgänglig för såväl företag som privatpersoner.

KONTAKTA OSS

E-post: info@handelsjuristerna.se

Telefon: 072 853 97 38 

Viktoriagatan 9, 411 24 Göteborg

 

FÖLJ OSS