ÄR DU VÅR NÄSTA ekonomiansvariga?
 Är du ekonomistudent och intresserad av att få praktisk erfarenhet som ekonomiansvarig på ett studentdrivet bolag? Då är det kanske dig vi söker! 

OM OSS

HandelsJuristerna är en studentdriven juridisk konsultbyrå som erbjuder juridisk rådgivning åt företag och privatpersoner. Vi strävar efter att göra juridiken lättillgänglig för alla. Tack vare engagerade och ambitiösa studenter har verksamheten etablerat sig som en kvalitetsmedveten och prestigelös aktör på den juridiska marknaden. Vi håller till mitt i Vasastan, ett stenkast från Handelshögskolan. Sedan starten 2013 har vi kontinuerligt utvidgat vår verksamhet och idag står HandelsJuristerna inför en lovande framtid. Som ekonimiansvarig har du tillgång till ett stort nätverk samt många utvecklingsmöjligheter, där du själv avgör hur mycket du vill åstadkomma. Vi söker nu dig som vill växa med verksamheten!

TJÄNSTEN

 

Som Ekonomiansvarig ansvarar du för företagets övergripande ekonomi. Du kommer löpande att arbeta med bokföring, löner, fakturering, budget, samt upprättning av årsbokslut. Som Ekonomiansvarig är du också en del av ledningsgruppen och får därmed ta del av organisationens strategiska utveckling där du ansvarar för utvecklingen av HandelsJuristernas ekonomi. Tjänsten är en kombination av högt och lågt där såväl operativa som strategiska arbetsuppgier samverkar i vardagen. Du kommer börja som ekonomiassistent till nuvarande ekonomiansvarig för att successivt ta över det fulla ansvaret.

Du får på det sättet möjlighet att sätta dig in i arbetsuppgierna innan ansvaret lämnas över till dig.

VEM ÄR DU?

 

HandelsJuristerna söker dig som studerar ekonomi med ett genuint intresse för ämnet. Som person är du noggrann och strukturerad. Som Ekonomiansvarig ska du även vara tydlig i din kommunikation och ha en god samarbetsförmåga.

Du ska ha goda skriftliga och muntliga kunskaper i svenska. Goda akademiska meriter och tidigare erfarenhet av bokföring är meriterande.

 

Sista ansökningsdatum: 27 November. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Tillsättning: Så snart som möjligt. Formellt övertagande av ansvar från och med Januari 2022
Omfattning: Deltid ca 10 h/vecka
Ansökan: Skicka ditt CV och personliga brev till rekrytering@handelsjuristerna.se
Vid frågor om tjänsten:
Moa Karlsson, ekonomiansvarig
HHGS HandelsJuristerna AB
Email: moa.karlsson@handelsjuristerna.se

SKICKA ANSÖKAN TILL:

rekrytering@
handelsjuristerna.se

Bifoga CV, Personligt brev och Betyg.

VID FRÅGOR OM TJÄNSTEN:

Mathilda Dafheim – Personalansvarig

mathilda.dafheim@handelsjuristerna.se

HANDELSJURISTERNA

Handelsjuristerna är en affärsjuridisk byrå driven av juriststudenter från Handelshögskolan i Göteborg. Vår vision är att vara den flexibla och okomplicerade byrån som gör juridiken lättillgänglig för såväl företag som privatpersoner.

KONTAKTA OSS

E-post: info@handelsjuristerna.se

Telefon: 072 853 97 38 

Viktoriagatan 9, 411 25 Göteborg

 

FÖLJ OSS