Är du ekonomistudent? Vill du ha ett meriterande extrajobb på en stimulerande arbetsplats? Då är detta tjänsten för dig!

 

F Ö R E T A G E T

HHGS HandelsJuristerna är en studentdriven juridisk konsultbyrå som erbjuder juridisk rådgivning åt företag och privatpersoner. Tack vare engagerade och ambitiösa studenter har verksamheten etablerat sig som en kvalitetsmedveten och prestigelös aktör på den juridiska marknaden. Vi håller till i fräscha lokaler i Vasastan, ett stenkast från Handelshögskolan. HandelsJuristerna står inför en lovande framtid och söker nu dig som vill växa med verksamheten!

Som ekonomiansvarig har du även tillgång till verksamhetens breda affärsjuridiska nätverk.

 

T J Ä N S T E N

Som Ekonomiansvarig ansvarar Du för företagets övergripande ekonomi. Du kommer löpande att arbeta med bokföring, löner, fakturering, budget, samt upprättning av årsbokslut. Som Ekonomiansvarig är Du en del av ledningsgruppen och får därmed ta del av organisationens strategiska utveckling där Du har ansvar för utvecklingen av HandelsJuristernas ekonomi. Tjänsten är en kombination av högt och lågt där såväl operativa som strategiska arbetsuppgifter samverkar i vardagen.

 

D U   S O M  S Ö K E R

HandelsJuristerna söker Dig som studerar ekonomi med ett genuint engagemang och intresse för ämnet. Du skall ha läst minst ett år av kurser motsvarande första året på ekonomprogrammet. Som person är du noggrann och strukturerad. Som Ekonomiansvarig ska du även vara tydlig i din kommunikation och ha en god samarbetsförmåga. Du ska ha goda skriftliga och muntliga kunskaper i svenska. Goda akademiska meriter och tidigare erfarenhet av bokföring är meriterande.

 

Sista ansökningsdatum:14 september.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka din ansökan redan idag!

Omfattning: 15 timmar/månad

S K I C K A  D I N  A N S Ö K A N  T I L L 

rekrytering@handelsjuristerna.se

 

Vid frågor om tjänsten:

Sofie Nordlander

Personalansvarig

0707 – 18 38 00

Sofie.nordlander@handelsjuristerna.se